We Make IT Easy

Geschiedenis

In januari 2008 richtte Bram Drabbé het toenmalige Simia Computer & Network Services op. Na ervaring te hebben opgedaan als Network Engineer besloot hij om deze diensten aan te bieden aan KMO’s in verschillende sectoren. Al snel werd er gevraagd naar een ruimer aanbod aan diensten. Zo werd het ontwerpen van websites en applicaties al snel toegevoegd aan de lijst. Deze extra diensten werden dan voornamelijk door Bert-Jan De Spiegeleer uitgevoerd.

Om het gegroeide aanbod aan diensten duidelijk te maken werd er in april 2013 besloten om SCNS op te splitsen. Zo ontstond Simia IT Services dat vooral de originele diensten van Bram Drabbé omvat. Daarnaast werd ook 2BDesigned opgestart met alle diensten omtrent ontwerpen en designen van websites en applicaties.

Simia Computer & Network Services
Simia Computer & Network Services

Ons Team

Ons Team bestaat uit een flexibel aantal medewerkers. Bram Drabbé en Bert-Jan De Spiegeleer vormen de vaste kern, maar indien nodig doen zij ook beroep op enkele externe medewerkers. Op die manier bieden zij u een combinatie van flexibiliteit en gewaarborgde betrouwbaarheid.

Bram Drabbé heeft zijn bachelorsdiploma behaald aan de Hogeschool West-Vlaanderen in Kortrijk (2006) en heeft daar vervolgens nog enkele jaren gewerkt als Network Engineer. In de loop der tijd heeft hij een ruime ervaring opgebouwd in het opzetten en onderhouden van zowel grote als kleine netwerken, veelal met een eigen datacenter. Bram Drabbé is ook nog actief als docent aan de Erasmushogeschool Brussel. Hij doceert hier enkele vakken in de specialisatie Networks & Security van de opleiding Toegepaste Informatica. Zo probeert hij de toekomstige IT’er de nodige praktijkervaring mee te geven. Hij is ook gecertifieerd binnen verschillende domeinen.

Bert-Jan De Spiegeleer is afgestudeerd als bachelor in de Toegepaste Informatica aan de Hogeschool Gent (2011). Diverse projecten hebben er toe geleid dat hij zich vandaag een gedreven developer mag noemen met kennis van de recentste technologieën. Design is al jarenlang zijn passie. Een project zal niet alleen gestructureerd en degelijk opgebouwd zijn, het zal ook een streling voor het oog zijn. Bert-Jan De Spiegeleer is een gecertifieerd Microsoft Developer.

Bram Drabbé & Bert-Jan De Spiegeleer
Bram & Bert-Jan